Hovedgaden 3, 5932 Humble

Telefon: 62 57 10 20

E-mail: tandlaegefornitz@hotmail.com

CVR: 28493916​

Her finder du tandlægeklinikken

Tandlægeklinikkens åbningstider

Mandag​

8.30 - 16.30​​

Tirsdag​

8.30 - 16.30​​

Onsdag

8.30 - 16.30​​

Torsdag

8.30 - 16.30​​

Fredag

Konsultation

efter aftale

Du er i trygge hænder når det kommer til at indsætte tandkroner og tandbroer

Vi har erfaring med påsætning af tandkroner og tandbroer for patienter fra Humble, Svendborg, Rudkøbing og omegn.

Du er i de tryggeste hænder, hvis du overlader arbejdet med tandkroner og tandbroer til din tandlæge på Sydfyn, Henning Fornitz

På tandlægeklinikken sørger vi altid for at give dig en grundig information om behandling, materialer og priser, hvis vi skønner, det er nødvendigt med påsætning af en tandkrone eller en tandbro. Læs mere om vores tandlægepriser.

En tandkrone kan være nødvendig som beskyttelse af tænder, der er blevet rodbehandlet eller har store fyldninger. Tandkronen kan også fungere som beskyttelse af en knækket tand.

En tandbro fungerer som erstatning for en eller flere manglende tænder. Tandbroen bliver fastgjort til de tilstødende tænder og føles som en naturlig tand.
Tandkroner og tandbroer bliver enten fremstillet i Guld, keramik eller porcelæn.

Tandlæge Henning L. Fornitz lægger i alt vores arbejde vægt på, at resultatet bliver flot og langtidsholdbart.

Vores arbejde bliver udført af et dansk dentallaboratorium, som ligger i Svendborg nær Langeland. Dermed er vi sikre på god dansk kvalitet og sikrer danske arbejdspladser.
Du er med andre ord i de tryggeste hænder, hvis du overlader arbejdet med tandkroner og tandbroer til os.

Vi sørger altid for at give dig en grundig information om behandling, materialer og priser, hvis vi skønner, det er nødvendigt med påsætning af en tandkrone eller en tandbro.


Behandlingens forløb med tandkroner og tandbroer

Tandlæge Henning Fornitz tager et aftryk af tandsættet, som bliver sendt ind til Svendborg Dentallaboratorium for at kunne fremstille en gipsmodel, og derudfra kan man fremstille den endelige tandbro/tandkrone. Tandlægen eller dentallaboratoriet tager en farveprøve, så det passer til de eksisterende tænder.

Når man får tilslebet sine tænder til den nye tandkrone/tandbro vil tandlæge indsætte en midlertidig tandbro/tandkrone. Dermed kan man spise og føre samtaler uden problemer, den midlertidige tandbro/tandkrone skal fjernes når man indsætter den færdige tandbro/tandkrone. Tandlægen undersøger til sidst om den færdige tandbro/tandkrone passer til tandsættet og cementeres fast. Det er vigtigt at man passer sin mundhygiene så din nye tandkrone/tandbro holder længst muligt.

Tandlæge Henning L. Fornitz lægger i alt vores arbejde vægt på, at resultatet bliver flot og langtidsholdbart.

Vores arbejde bliver udført af et dansk dentallaboratorium, som ligger i Svendborg nær Langeland.

Tandlæge Henning L. Fornitz

Hovedgaden 3, 5932 Humble

Telefon: 62 57 10 20

E-mail:tandlaegefornitz@hotmail.com

CVR: 28493916